Ledschermen.eu

LED videowall

Home  >>  LED videowall

Op zoek naar een haarscherpe oplossing voor binnen? Is een groot led scherm huren net wat te groot? Dan zijn onze led tv’s uitermate geschikt! Onze 47 inch Philips led tv’s zijn zowel los als in combinatie met een statief te huren. Met deze schermen bent u verzekerd van een scherp beeld en een opvallende visualisatie van uw boodschap.

Ook is het mogelijk om meerdere schermen aan elkaar te koppelen tot een complete videowall. De lichtgewichte flatscreen schermen met zeer dunne rand kunnen worden opgebouwd tot een digitale videomuur van 150 schermen! Deze videowall of ledwall varieert in oppervlakte van 2m² tot wel 350m². Hiermee kunt u de grootte van een volledig led scherm krijgen, maar met de toegevoegde mogelijkheid deze binnen te kunnen gebruiken.

Bent u geïnteresseerd in het huren of kopen van een LED videowall? Vul dan ons offerteformulier in en wij bieden u de beste oplossing!

Voor voorbeelden van projecten waarbij een LED videowall is geïnstalleerd kunt u terecht bij onze projectpagina of bij onderstaande afbeeldingen.

 

videowall

philips + statief