Ledschermen.eu

LED aanhangers

Home  >>  LED aanhangers

LEDschermen.eu verhuurt diverse led trailers in verschillende afmetingen, te weten 6, 10, 12 en 15 vierkante meter. Het grote voordeel van deze mobiele led schermen is dat ze binnen enkele minuten op elke locatie kunnen worden geplaatst met alle gewenste randapparatuur. Op locaties met beperkte mogelijkheden voor stroomtoevoer kunnen de led schermen standalone worden geleverd met aggregaat.

Een mobiel led scherm van LEDschermen.eu kan op verschillende manieren bestuurd worden, vaak gebruiken wij een Brighsign player om door u ingezonden beelden te tonen. Ook kan een led trailer van LEDschermen.eu live video tonen door bijv. HDMI, DVI, VGA, analoog. Een led aanhanger van LEDschermen.eu is dus dé veelzijdige oplossing om reclame, video, of info te tonen.

De led aanhangers van LEDschermen gebruiken hoge kwaliteit leds en kabinetten waardoor ze volledig weerbestendig zijn en kunnen opereren in het felste zonlicht, regen, sneeuw, en in de nacht zonder verlies van kwaliteit.

Bekijk hieronder alle eigenschappen van de verschillende led aanhangers. Wilt u liever een vrijblijvende offerte? Vul dan ons offerteformulier en wij bieden u de beste oplossing!

Kijk ook eens op onze projectpagina voor voorbeelden van led aanhangers.

 

Ledtrailer 6 m2: 3200 x 1920 mm

Omschrijving en eiegenschappen

foto

 

Ledtrailer 10 m2: 4000 x 2400 mm

Omschrijving en eigenschappen

foto

 

Ledtrailer 12 m2: 4480 x 2560 mm

Omschrijving en eigenschappen

foto

 

Ledtrailer 15 m2: 5120 x 2880 mm

Omschrijving en eigenschappen

foto

 

Voorkeur voor een ander formaat of toepassing? Bekijk dan de mogelijkheden van onze modulaire led schermen!